Epilare definitivă

Epilare definitivă Lumina intens pulsată (IPL™) este un tratament inovator şi foarte eficient împotriva diferitelor modificări ale pielii. Cu acest aparat pot fi tratate umflările tenului, petele de îmbătrânire, semnele de naştere, părul nedorit poate fi îndepărtat, varicele inestetice şi alte semne inestetice ale pielii dumneavoastră. Acesta vă oferă o soluţie ne-invazivă şi de încredere care se poate adapta la fiecare caz şi tip de piele, astfel încât asigură un rezultat cosmetic de bună calitate şi o mulţumire nemărginită. Cei afectaţi îşi simt ştirbită încrederea în propria persoană şi astfel „Eu-l” suferă. Acest fapt se întâmplă într-o societate modernă, care şi-a dezvoltat o conştiinţă corporală nemaiîntâlnită. Pentru a avea o piele fină precum cea a unui copil, atât bărbaţii şi femeile îndură cu tărie durerile şi îşi doresc o modalitate mai puţin dureroasă şi permanentă de epilare, care să pună capăt stresului de a smulge, de a îndepărta părul cu ceară sau cu tratamente chimice, de până acum. Această modalitate o puteți găsi la Skin Esthet unde se utilizează tehnologia IPL. În numeroase emisiuni de televiziune, precum la postul de televiziune germană SAT1 în emisiunea „Akte”, a fost prezentat aparatul IPL ca fiind singura metodă de epilare definitiva!

Acordul pacientuluiciteşte

• Înţeleg cum tratează laserul Nd Yag 1064 nm leziunile vasculare, eliminarea tatuajelor şi că rezultatele pot varia în funcţie de reacţia organismului.

• Înţeleg că pot apărea efecte secundare ca: durere în timpul tratamentului, colorarea sau decolorarea pielii (tulburări de pigmentare), edem, înroşire a zonei tratate, afectare oculară în caz de neprotejare cu ochelari speciali, recidive ale vaselor tratate. Aceste efecte secundare mi-au fost amanunţit explicate.

• Înţeleg că tratamentul necesită mai multe şedinţe, la interval de 6-8 săptămâni pentru a se obţine rezultate maxime.

• Cunoscând aceste informaţii, optez pentru tratamentul leziunilor vasculare.

• Am citit şi am înţeles aceste informaţii şi mi s-a răspuns la toate întrebările în legătură cu terapia, inclusiv la terapiile adiţionale (chirurgicale, scleroterapie, etc).

RO-Acord-HR-SR-NdYag-2015-1RO-Acord-HR-SR-NdYag-2015-2RO-Acord-HR-SR-NdYag-2015-3RO-Acord-HR-SR-NdYag-2015-4

Epilare definitivă – întrebări

Întrebări despre epilare la Skin Esthet (pentru a primi un răspuns vă rugăm sa dați un clic pe întrebarea corespunzătoare):

– Cum are loc îndepărtarea părului folosind tehnologia IPL? răspuns

Lampa de mare energie produce pulsaţii luminoase scurte şi intense pe variate lungimi de undă care duc la o îndepărtare ţintită a rădăcinii părului aflat în diferite faze de creştere. Spectrul larg al „cuantumului” sursei de lumină (de 600 până la 1200 de nm) va fi adaptat prin filtre speciale la fiecare tip de ten (de la deschis la închis) şi la fiecare culoare de păr (de la blond la brunet). Lumina pătrunde în piele fără a o leza cu 20 până la 35 J/cm2, din „sursă de lumină manuală a aparatului”, printr-o zonă răcită. Astfel, zona aleasă, pentru a fi tratată, va fi scanată sub forma unui plan dreptunghiular, iar tratamentul acţionează porţiune după porţiune, ceea ce înseamnă că se va îndepărta părul de pe întreaga zonă şi nu doar de pe anumite poţiuni ale zonei respective. Deoarece, în funcţie de partea corpului, doar aproximativ 10-15% din cantitatea de păr se află în stadiul anagen, rezultatele vor putea fi vizibile după aproximativ 3-6 tratamente. În cazul părului situat în unul din celelalte două faze, noul bulb al vechii rădăcini de păr este ascuns, astfel încât nu poate fi distrus de lumina pulsativă de mare încărcătură energetică.

– Cum se deosebeşte tehnologia IPL de tratamentele tradiţionale cu laser? răspuns

Tehnica IPL (Lumină pulsativă intensă) este rezultatul dezvoltării consecvente a tehnicii cu laser. De asemenea, este vorba despre o rază de lumină controlată, de tip laser, adică o sursă de lumină de mare energie, pulsantă. Spre deosebire de tradiţionala lumină laser, tehnologia IPL poate acţiona asupra caracteristicilor individuale ale tenului şi astfel prezintă foarte puţine efecte secundare. Utilizând mecanismul special cu rezultate garantate (chiar şi asupra pielii de deasupra rădăcinii părului), spre deosebire de epilarea cu laser (ce acţionează doar asupra părului din rădăcină), toate tipurile de păr şi de piele pot fi tratate.

– Care sunt paşii urmaţi în epilarea definitivă? răspuns

Se începe cu raderea părului din zona selectată pentru a fi tratată (la aproximativ 1-2 mm deasupra pielii) şi ulterior se aplică un gel răcoritor. Sursa de lumină a aparatului, bine răcită, se aplică deasupra pielii deja pregătite pentru tratament iar lumina pulsativă începe să atace rădăcina părului nedorit. Părul care în momentul intervenţiei se află în faza de creştere (anagenă), va cădea în următoarele 5 până la 20 de zile. Senzaţiile percepute sunt de bunăstare, nepercepând dureri ci arsuri asemănătoare celor provocate de razele soarelui. O anesteziere locală nu este recomandată. Deoarece doar părul activ (aflat în faza anagenă) reacţionează la tratamentul de epilare definitivă şi în mod normal este nevoie de mai multe şedinţe pentru a obţine rezultate. Numărul de şedinţe depinde de partea corpului aleasă pentru epilare, de cantitatea de păr, de culoarea părului şi de adâncimea rădăcinii părului. De regulă sunt necesare 8 până la 15 şedinţe. Skin Esthet vă oferă garanţia unică: plătiţi fiecare şedinţă până la a cincisprezecea iar dacă mai sunt necesare câteva şedinţe, acestea vor fi din partea clinicii. Adică, dacă după cincisprezece şedinţe, zona tratată mai conţine păr, celelalte tratamente vor fi făcute gratuit până când rezultatul promis va fi atins!

– Care sunt rezultatele estimate? răspuns

Folosind „Quantum-ul” (având 695 nm şi energia maximă de 35 J/cm2) se poate obţine o epilare definitivă. Numărul de şedinţe depinde de tipul de piele, de culoarea părului, de intensitatea creşterii părului, de adâncimea rădăcinii părului şi de zona ce urmează să fie epilată. Skin Esthet vă creează un program de tratament în colaborare cu dumneavoastră pentru ca aşteptările dumneavoastră să fie îndeplinite. Tehnologia IPL, este primul sistem de tip foto-epilator, eficacitatea acestuia este valabilă în cazul tuturor tipurilor de păr şi de piele. Firma LUMENIS™ cercetează şi prezintă studii medicale, universal valabile despre tipul de tratament prezentat. Zonele foarte sensibile ale corpului, cum ar fi zona intimă, pot fi tratate cu ajutorul acestei metode protectoare a ţesutului. Efectele secundare apar foarte rar, de regulă doar când în timpul conversaţiei de stabilire a programului nu sunt incluse contraindicaţiile. După tratament este probabil ca pielea să se înroşească sau să se umfle. Aceste iritaţii ale pielii se retrag relativ repede, iar dumneavoastră vă puteţi urma cursul obişnuit al vieţii.

– Este dureros acest tratament? Există posibilitatea apariţiei unor efecte secundare? răspuns

Pătrunderea luminii în piele este total nedureroasă şi se percepe doar o uşoară înţepătură. Efectele secundare apar foarte rar, de regulă doar dacă nu se discută cu specialistul eventualele afecţiuni existente ale pielii şi interacţiunea luminii intens pulsate în raport cu ele. După tratament există probabilitatea ca pielea să se înroşească sau să se umfle. Aceste iritaţii ale pielii dispar relativ repede, de la câteva ore, până la două – trei zile, în cazul persoanelor cu o piele mai sensibilă.

– Câte tratamente sunt necesare? răspuns

Numărul de şedinţe depinde de tipul de piele, de culoarea părului, de intensitatea creşterii părului, de adâncimea rădăcinii părului şi de zona care urmează să fie epilată. Având colaborarea dumneavoastră, vă vom crea un program de tratament pentru ca aşteptările dumneavoastră să vă fie satisfăcute. De asemenea variază în funcţie de zona ce urmează a fii tratată, de tipul de păr şi de faza de creştere a părului. De obicei sunt necesare între 8 şi 15 şedinţe. Skin Esteh vă oferă o garanţie unică, plătiţi doar 15 şedinţe chiar dacă aveţi nevoie de mai multe intervenţii. Adică, dacă în urma şedinţelor plătite mai aveţi păr pe corp, şedinţele necesare atingerii scopului iniţial vor fi gratuite.

– De ce ar trebui să ţin cont înaintea şi în timpul tratamentului cu tehnologia IPL? răspuns

Nu aveţi voie să vă expuneţi radiaţiilor solare sau la solar 4 săptămâni înainte şi după tratament. În timpul tratamentului nu aveţi voie să smulgeţi, să îndepărtaţi cu ceară sau cu substanţe chimice părul. Mai multe amănunte despre tratamentul dumneavoastră special, puteţi afla la LUMENIS™ şi de la o cosmeticiană LUMENIS™ specializată. Vă puteţi urma activităţile zilnice fără nici o problemă în urma unui tratament.

– Cât costă, de fapt, un tratament? răspuns

Preţurile încep de la 17 € pe şedinţă și diferă în funcție de zona ce se vrea tratată (de exemplu: axila, zona bikini, picioarele,…), de tipul de tratament şi numărul de tratamente necesare. Tratamentul cuprinde la început şi o analiză a pielii (dacă este nevoie, aceasta se face la unul dintre dermatologii noştri cooperatori) precum şi un istoric despre pacient pentru a preveni posibilele efecte secundare. Amănuntele vor fi discutate în cadrul programului individual. Discuţiile informatorii, primele consultaţii şi tratamentul demonstrativ sunt gratuite!

– Cum recunosc o instituţie serioasă şi competentă? răspuns

Oferta de aparate speciale de epilare este colosală. Există sisteme cu laser sau cu lumină pulsativă care ar trebui studiate înainte de a avea parte de neplăceri sau de a plăti nişte tratamente fără succes. O epilare definitivă fără dureri şi nedăunătoare pielii este posibilă doar cu sistemul de lumină pulsativă IPL. Această afirmaţie se bazează pe studiile făcute de LUMENIS™ şi recunoscute peste tot în lume. Parametri tehnici importanţi sunt: lungimea de undă a luminii de 600 până la 1000/1200nm şi energia luminii fiind mai mare de 25 J/cm2. Ţineţi cont de îngrijirea dumneavoastră care ar trebui să fie făcută de către o persoană calificată sau de către un muncitor calificat având cunoştinţe dermatologice vaste, de posibilitatea unei sfătuiri competente şi de asemenea de amenajarea tehnică inovatoare. Toţi angajaţii de la Skin Esthet parcurg un instructaj special la LUMENIS™, producătorul tehnologiei propuse de noi.

– Sfaturi răspuns

Vă rugăm să ţineţi cont de următoarele aspecte atunci când comparaţi preţurile noastre cu cele ale altora. La noi la Skin Esthet se foloseşte cel mai nou şi cel mai profesional aparat IPL. Firma LUMENIS™ este recunoscută drept una dintre companiile de vârf ale lumii în producerea aparatelor medicinale! Acest aparat IPL s-a dovedit a fi efectiv, verificat şi sigur în modul de utilizare, şi corespunde cerinţelor celor mai noi rezultate de cercetări în domeniul epilării. Astfel vă asigurăm un succes garantat al tratamentului urmând puţine şedinţe, fără dureri şi fără efecte secundare. Noi nu lucrăm cu aparate IPL mici în domeniul cosmeticii şi nici nu utilizăm aparate laser! În plus, Skin Esthet vă oferă unica garanţie de a plăti maximum 15 şedinţe. Adică, dacă în urma şedinţelor plătite mai aveţi păr pe corp, şedinţele necesare atingerii scopului iniţial vor fi gratuite.

Tratamente piele

[Pentru detalii legate de tratamente vă rugăm să ne contactaţi.]

Regenerarea pielii

Utilizând aparatul IPL Întinerire fotografică pentru regenerarea pielii, pielea dumneavoastră primeşte un aspect mai tânăr! Sistemul IPL™ poate fi folosit pentru a trata pielea afectată de soare. Regenerarea pielii utilizând aparatul IPL™ Întinerire fotografică şi rezultatele acestuia: Perioada în care trăim progresează continuu iar stresul (însă şi prietenii) unei vieţi moderne provoacă îmbatrânirea tenului.citeşte tot

Semnele îmbatrânirii pielii şi a influenţei soarelui asupra pielii sunt foarte vizibile pe faţa unei persoane. Există numeroase metode de a îndepărta diferitele defecte ale frumuseţii, cum ar fi banalele creme, sau chiar intervenţii chirurgicale, însă specialiştii dermatologi se află mereu în căutarea unei metode îmbunătăţite care să prezinte un risc cât mai mic şi o perioadă de reabilitare cât mai scurtă. Utilizând metodele convenţionale poate fi tratată doar o singură deficienţă, iar foarte des este necesară o perioadă îndelungată de vindecare, apar dureri destul de puternice şi apar efecte secundare nedorite. Aparatul IPL™ Întinerire fotografică nu foloseşte metode invazive în timpul tratamentului, deci dacă stratul superior al pielii nu este afectat, nu aveţi nevoie de o perioadă de reabilitare. Lumina intens pulsată, (IPL) poate fi utilizată în tratarea unui şir întreg de probleme dermatologice, având efecte foarte bune. Poate fi utilizată în tratarea varicelor, petelor pigmentare, petelor de batrâneţe (care apar în urma expunerii la soare), umflăturilor, şi în tratarea daunelor cauzate de razele solare.

Regenerarea pielii – întrebări:

– Cum are loc întinerirea fotografică a tenului utilizând tehnologia IPL? răspuns

Ca şi în cazul epilării definitive, spectrul sursei de lumină este reglat la (560nm), după cum afirmă Fritz Patrik. Lumina pătrunde în piele, fără a o leza, printr-o sursă de lumină bine răcită a lămpii, având între 20 si 35 J/cm2. Astfel, zona ce se vrea tratată va fi prelucrată precum un plan scanat, mergându-se din aproape în aproape. Astfel are loc tratarea. Lumina intens pulsată (IPL™) este un tratament inovator şi foarte eficient împotriva diferitelor modificări ale pielii. Cu acest aparat pot fi tratate umflările tenului, petele de îmbatrânire, semnele de naştere, poate fi îndepartat părul nedorit, varicele inestetice şi alte semne inestetice ale pielii dumneavoastră. Acesta vă oferă o soluţie neinvazivă şi de încredere, care se poate adapta la fiecare caz şi tip de piele, astfel încât asigură un rezultat cosmetic de bună calitate şi o mulţumire nemărginită. Această nouă metodă se numeste Întinerire Fotografică.

– Care sunt paşii urmaţi în utilizarea Întineririi Fotografice? răspuns

De regulă, se aplică un gel răcoros pe zona care urmează să fie tratată, iar pentru protejarea ochilor împotriva luminii foarte puternice, primiţi o pereche de ochelari întunecoşi. Suprafaţa netedă a sursei de lumină, de sticlă IPL, se aplică pe piele, iar mai apoi lumina pulsativă se activează. Unele persoane percep o înţepătură uşoară, asemănătoare unei pişcături de garou. Puteţi folosi o cremă de înfrumuseţare, însă este necesară foarte rar. Tratamentul se împarte, de regulă, în mai multe şedinţe, pentru că astfel se asigură obţinerea unui tratament definitiv, cu efecte secundare minime, şi un grad de satisfacţie ridicat. Fiecare tratament durează aproximativ douăzeci de minute.

– De ce sunt necesare mai multe şedinte de tratare? răspuns

În funcţie de cantitatea de păr şi de profunzimea problemei, şedinţele de tratare pot fi între patru şi şase. În aceeaşi zi a tratamentului vă puteţi întoarce la locul dumneavoastră de muncă şi la activităţile cotidiene. Prin divizarea tratamentului în mai multe şedinţe vă garantăm o îmbunataţire treptată, în acelasi timp cu riscuri minime. De asemenea, nu apar întreruperi ale tratamentului, o posibilitate de care majoritatea oamenilor se tem.

– Cum se prezintă aparatul Întinerire Fotografică în comparaţie cu alte metode de tratare? răspuns

Precum există laserul care tratează fie petele roşii şi vasele de sânge capilare pleznite, fie petele maro, există laser care este folosit pentru curăţarea pielii la suprafaţă; însă nici unul nu vă oferă un rezultat de lungă durată, doar aparatul IPL™ Întinerire Fotografică vă oferă rezultate definitive în tratarea tenului şi a ţesutului. Toate acestea le puteţi obţine fără a fi nevoiţi să vă întrerupeţi activitaţile cotidiene.

– Pentru ce fel de probleme ale pielii poate fi folosit aparatul Întinerire Fotografică? răspuns

Neconcordanţe ale tenului datorate razelor solare şi îmbatrânirii pielii (Photo-Aging). Porii extinşi, tenul mat şi alte umflături sau anormalităţi ale tenului pot influenţa bunăstarea dumneavoastră. Dacă nu ar trebui să ţineţi cont de acestea, v-aţi simţi mai tineri şi mai frumoşi. Tehnologia IPL îmbunatăţeşte, în acelaşi timp, chiar şi straturile mai adânci ale pielii, şi, astfel, o întinereşte.

– Pistrui şi pigmentări ale pielii răspuns

După terminarea şedinţelor de tratare puteţi constata o reducere considerabilă a pigmentărilor nedorite.

– Întinerirea tenului răspuns

Acelaşi tratament poate fi folosit în împrospătarea pielii gâtului, bustului, braţelor şi a mâinilor.

– Leziuni vasculare benigne: Vene şi vase sanguine capilare deteriorate. răspuns

Faţa se află în strânsă legătură cu o reţea de vene şi vase sanguine minuscule. De-a lungul timpului, îmbătrânirea tenului, expunerile excesive la soare şi anumiţi factori ai stilului de viaţă provoacă ruperea capilarelor, care par a fi nişte pete sau linii roşii pe faţă. Cu ajutorul tratamentului cu IPL pot fi îndepărtate venele şi vasele capilare fără a lăsa vreo urmă.

– Roşeala apare în urma extinderii vaselor sanguine. răspuns

Mulţi oameni suferă de afecţiuni ale extinderii vaselor sanguine, ceea ce implică o faţă roşie, o roşeală cronică, creându-i pacientului o stare de jenă. Tehnologia IPL poate trata atât extinderile de vase sanguine, cât şi roşeala facială la femei şi bărbaţi, fără a leza pielea sănătoasă din jurul zonei respective.

Tratamente vasculare

• Laserul ND-Yag este un laser non ablativ, adică nu afectează pielea sau ţesuturile de sub ea. Este un laser noninvaziv, o metodă elegantă şi puţin dureroasă pentru indepărtarea problemelor vasculare.

• Pentru rezolvarea problemelor dvs. este nevoie de un număr de şedinţe consecutive de tratament, la interval de 6-8 săptămâni, efectul tratamentului fiind progresiv începe în timpul tratamentului şi continuă în săptămânile următoare.

• Pentru iniţierea tratamentului, este necesară o consultaţie medicală completă (în care oferiţi informaţii despre starea dvs de sănătate generală) şi o consultaţie angiologică (adică a vaselor de sânge ce urmează să fie tratate). Uneori e necesară şi o investigaţie suplimentară EcoDoppler, care este o ecografie a vaselor în ansamblu (de exemplu la membrele inferioare) şi oferă informaţii complete asupra stării dvs. vasculare.

• Laserul ND-Yag rezolvă dilataţiile vasculare mici de până la 6 mm diametru, albastre sau roşii. În caz că sunt prezente varice mari şi insuficienţă venoasă cronică concomitent, se rezolvă prima dată chirurgical apoi se revine pentru tratament Nd-Yag a leziunilor mici restante.

Îndepărtare tatuaje

[Pentru detalii vă rugăm să ne contactaţi.]

Poze înainte şi după tratament

Cuperoza înainte de tratament
Cuperoza înainte de tratament
Cuperoza după de tratament
Cuperoza după de tratament
Hemangiom înainte şi după tratament

Hemangiom înainte şi după tratament 1

Hemangiom înainte şi după tratament 2

Hemangiom înainte şi după tratament 3

Hemangiom înainte şi după tratament 4

Hemangiom înainte şi după tratament 5

Hemangiom înainte şi după tratament 6

Hemangiom înainte şi după tratament 7

Hemangiom înainte şi după tratament 8
Pete pigmentare

Pete pigmentare înainte şi după tratament 1

Pete pigmentare înainte şi după tratament 2
Steluţa vasculară

Steluţa vasculară înainte de tratament 1

Steluţa vasculară după tratament 1

Steluţa vasculară înainte de tratament 2

Steluţa vasculară după tratament 2

Steluţa vasculară înainte de tratament 3

Steluţa vasculară după tratament 3

Steluţa vasculară înainte de tratament 4

Steluţa vasculară după tratament 4

Steluţa vasculară înainte de tratament 5

Steluţa vasculară după tratament 5

Steluţa vasculară înainte de tratament 6

Steluţa vasculară după tratament 6
Teleangectasie nas

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 1

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 2

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 3

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 4

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 5

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 6

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 7

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 8

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 9

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 10

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 11

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 12

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 13

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 14

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 15

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 16

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 17

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 18

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 19

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 20

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 21

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 22

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 23

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 24

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 25

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 26

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 27

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 28

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 29

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 30

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 31

Teleangectasie nas înainte şi după tratament 32
Varice superficiale

Varice superficiale 1

Varice superficiale 2

Varice superficiale 3

Varice superficiale 4

Varice superficiale 5

Varice superficiale 6

Varice superficiale 7

Varice superficiale 8

Varice superficiale 9

Varice superficiale 10

Contact

Cu ajutorul formularului de mai jos ne puteţi contacta pentru a afla mai multe informaţii despre conţinutul site-ului, despre serviciile noastre sau pur şi simplu pentru a ne da orice feedback consideraţi dumneavoastră oportun.

Continuând să navigaţi pe site-ul nostru sunteţi de acord cu faptul că acesta foloseşte cookie-uri. > mai multe informaţii

Setările acestui site sunt configurate să accepte cookie-uri, pentru afişarea corectă a elementelor din pagini. Prin acceptarea utilizării cookie-urilor sunteţi de acord cu aceasta.

Închide