Quantum Lumenis pentru tratamente IPL

Aparatul cu lumină intens pulsată pentru tratamente IPL Lumenis Quantum este ultima tehnologie în materie de epilare definitivă şi regenerarea pielii.
Cu ajutorul lui se pot face tratamente pentru cele mai diverse afecţiuni, de natură estetică sau medicală, cum ar fi:

 • îndepărtarea permanentă a părului nedorit
 • tratarea cuperozei
 • regenerarea şi întinerirea pielii

citeşte tot

Tratamentul cu lumină intens pulsată (IPL) este un tratament inovator şi foarte eficient împotriva diferitelor modificări ale pielii. Cu această metodă pot fi tratate umflăturile tenului, petele de îmbătrânire, semnele de naştere, varicele şi alte semne inestetice ale pielii dumneavoastră. Acesta vă oferă o soluţie noninvazivă şi de încredere care se poate adapta la fiecare caz şi tip de piele, astfel încât asigură un rezultat cosmetic de bună calitate şi o satisfacţie deplină.

Hemangiom, leziune vasculară
Hemangiomul este o anomalie vasculară care constă dintr-o aglomerare de vase capilare nou formate și care se prezintă ca o pată roșie-violacee de dimensiuni variate, localizată pe mâini, pe față, etc.

Epilare definitivă cu IPL
Epilarea reprezintă îndepărtarea părului de pe corp sau de pe față (smulgându-l sau distrugându-l cu ajutorul luminii IPL, al laserului sau al substanțelor depilatoare), în scop igienic sau estetic.

Aparatul laser NLite – o soluţie ultraperformantă pentru multiple afecţiuni
Cu o tehnologie modernă şi foarte performantă, aparatul laser NLite este folosit la tratarea acneei, regenerarea pielii sau tratamentul ridurilor.

Laser ND YAG

Pentru tratamente ND-YAG trebuie să faceţi anamneză laser ND-YAG.
• Antecedente patologice semnificative;
• Medicamente utilizate cronic;
• Ultima expunere la soare;
• Zona care urmează să fie tratată;
• Ecografie Doppler Vasculară;
• Examen angiologic clinic;
• Examinare cu lanterne;
• Sarcina.

Informaţii pentru pacient:citeşte

• Laserul ND-Yag 1064 nm este special conceput pentru leziuni (probleme) vasculare. Acestea pot fi: leziuni din naştere (congenitale)-hemangioame de diverse forme (plane, tuberoase, cavernoase, etc), malformaţii vasculare diverse, precum şi leziuni dobândite: dilataţii venoase în piele şi subcutanat la nivelul membrelor inferioare, vase sparte, teleangiectazii stelate, lacuri venoase, etc.

• Laserul ND-Yag este un laser non ablativ, adică nu afectează pielea sau ţesuturile de sub ea. Este un laser noninvaziv, o metodă elegantă şi puţin dureroasă pentru îndepărtarea problemelor vasculare.

• Pentru rezolvarea problemelor dvs. este nevoie de un număr de şedinţe consecutive de tratament, la interval de 6-8 săptămâni, efectul tratamentului fiind progresiv începe în timpul tratamentului şi continuă în săptămânile următoare.

• Pentru iniţierea tratamentului, este necesară o consultaţie medicală completă (în care oferiţi informaţii despre starea dvs de sănătate generală) şi o consultaţie angiologică (adică a vaselor de sânge ce urmează să fie tratate). Uneori e necesară şi o investigaţie suplimentară EcoDoppler, care este o ecografie a vaselor în ansamblu (de exemplu la membrele inferioare) şi oferă informaţii complete asupra stării dvs. vasculare.

• Laserul ND-Yag rezolvă dilataţiile vasculare mici de până la 6 mm diametru, albastre sau roşii. În caz că sunt prezente varice mari şi insuficienţă venoasă cronică concomitent, se rezolvă prima dată chirurgical apoi se revine pentru tratament Nd-Yag a leziunilor mici restante.

• Laserul produce o sclerozare prin coagulare termică a vasului, care devine un cordon prin care nu mai circulă săngele şi dispare. Acelaşi mecanism se produce şi în cazul angioamelor congenitale. Pentru acestea din urmă este important tratamentul cât mai precoce (copii, adolescenţi).

• Efectele secundare nedorite ale tratamentelor Laser sunt: durere la locul tratamentului, care însă este proporţională cu succesul şi este suportabilă, înroşirea şi edematierea locului tratat, decolorarea sau închiderea la culoare a pileii în zonele tratate.

Laserul NLite

Aparatul laser Nlite este o soluţie ultraperformantă pentru multiple afecţiuni:

 • riduri şi adâncituri pe piele
 • cicatrici acneice
 • acnee acută
 • lifting al pleoapelor
 • cicatrici diverse
 • leziuni vasculare
 • întinderea pielii
 • negi şi veruci

Tratamentul inovator cu laserul NLite

Laserul NLite a fost proiectat iniţial pentru a creşte producţia de colagen la nivelul tegumentului în scopul de a diminua ridurile şi a trata semnele generale ale îmbătrânirii pielii. În scurt timp, însă, a devenit evident faptul că se pot obţine rezultate foarte bune în cazul leziunilor acneice, prin repararea ţesutului afectat. S-a observat că au apărut rezultate pozitive atât în zonele cu cicatrici mai vechi, cât şi în cele cu manifestări recente ale acneei.citeşte tot

NLite este un laser care foloseşte lumina galbenă pentru a distruge bacteriile care cauzează acneea. Aceste bacterii conţin o substanţă numită porfirină, care este sensibilă la lumină. Sub influenţa luminii albastre (folosită în trecut) sau galbene (folosită în prezent şi mai eficientă, deoarece penetrează tegumentul mai adânc), porfirina creează o reacţie chimică ce distruge bacteriile.

Rezultatele terapiei cu laserul NLite sunt atât de bune în cazul tratamentului acneei din două motive:

 • distrugerea bacteriilor stopează infecţia
 • formarea unei cantităţi ridicate de colagen dedesubtul şi în jurul zonelor afectate de acnee grăbeşte în mod substanţial procesul de vindecare, cu un risc minim de dezvoltare a cicatricilor

Durata tratamentului

O şedinţă în care este tratată întreaga faţă durează aproximativ 20 de minute. Un studiu clinic recent a arătat că, în următoarele două săptămâni după o singură şedinţă, leziunile acneice au fost reduse cu mai mult de 50%, continuând să scadă progresiv până la trei luni după tratament. Pe o durată de 12 luni, numărul leziunilor active a scăzut dramatic.

Este dureros tratamentul?

Tratamentul nu este dureros. Pe zonele tratate se aplică pulsuri scurte de lumină cu durata de câteva milisecunde. În general, pacienţii simt o senzaţie de căldură şi o uşoară furnicătură. Nu este nevoie de anestezie.

Efecte secundare ale tratamentului

Testele efectuate în clinicile din toată lumea au demonstrat că tratamentul cu laserul NLite este extrem de sigur. În anumite cazuri poate apărea o roşeaţă sau o uşoară inflamare a tegumentului, care dispar foarte repede. Există şi un risc minor de pigmentare a zonelor tratate.

Pe lângă acestea, tratamentul cu laserul NLite are efecte secundare benefice remarcabile, printre care:

 • stimularea producţiei de colagen
 • închiderea porilor dilataţi
 • tratarea rozaceei
 • tratarea leziunilor vasculare
 • ştergerea petelor pigmentare

Modul de acţionare al aparatului NLite Laser

Pentru a înţelege sistemul NLite trebuie să ţii seama de modul de apariţie a acneei.

Glanda numită „pilosebaceous“ controlează producţia de sebum a pielii noastre. Activitatea hormonală intensă duce la o supraproducţie de sebum. Astfel porii pielii se înfundă. Acest lucru duce la diminuarea oxigenării porilor, care are ca urmare înmulţirea bacteriilor acneice.citeşte tot

Apar semne exterioare specifice, cum ar fi: punctele roşii, coşurile, etc. Acestea reprezintă reacţiile inflamatorii ale organismului la înmulţirea bacteriilor acneice, care secretă o substanţă acidă, grasă. Această substanţă stimulează excesiv procesul inflamatoriu.

Dacă faceţi în acest stadiu greşeala de a „stoarce“ porii înfundaţi… vă veţi alege cu rupturi şi leziuni ale peretelui folicular.

Acesta este momentul în care efectele NLite Lasers (585nm, galben) dau randament maxim!

Laser-ul intră în ţesutul afectat fără să cauzeze durere şi previne sau inhibă reacţiile inflamatorii produse.

Un tratament al acneei cu NLite Laser are ca rezultat 3 efecte fantastice:

 1. Lumina specială, pulsată, provenită de la Nlite Laser produce o eliberare de enzime endogene. Astfel se produce oxigenul care distruge bacteriile acneice într-o măsură semnificativă.
 2. Lumina pulsată a laser-ului produce o reacţie de vindecare a leziunii din ţesut, stimulând producţia de substanţe „de reparare“ proprii organismului, care refac o structură sănătoasă a pielii.
 3. Se stimulează extrem de mult producţia de colagen.

Afecţiunea se poate vindeca în aceste condiţii, prevenindu-se formarea de cicatrici acneice specifice! Avantajul principal este faptul că producţia mărită de colagen are ca efect diminuarea semnificativă a cicatricilor deja existente!

Studiile efectuate asupra reducerii cicatricilor în urma tratamentului cu NLite Laser au dovedit că producţia de colagen tip III se poate spori în urma unei singure şedinţe de tratament cu 99,5%!

NLite este prin urmare singurul laser aprobat de FDA pentru tratarea acne vulgaris, fiind totodată şi primul laser destinat diminuării non-ablative şi fără dureri a ridurilor – aprobat de FDA! NLite este deci unul din cele mai eficiente aparate cu laser utilizate pentru diminuarea ridurilor feţei, în mod special în jurul ochilor şi gurii, deoarece poate reduce chiar şi aşa-numitele riduri de expresie!

Cum decurge un tratament cu NLite Laser?

Tratamentul efectuat cu NLite Laser este aproape fără dureri. Dacă se utilizează elementul cu dimensiunea spotului de 7 mm, tratamentul pentru faţa întreagă durează ceva mai mult de 15 minute.citeşte tot

Tratamentele pe care le-am efecuat până acum confirmă rezultatele studiilor din spitalul Hammersmith din Londra. Acestea au fost publicate în anul 2003 în revista de specialitate „The Lancet“ (Vol 362, No. 9393):

 • 87% din toate persoanele tratate au manifestat o îmbunătăţire semnificativă după o singură şedintă!
 • 58% din pacientele tratate au manifestat o diminuare cu 50% a leziunilor după un singur tratament!

Pacientul tipic cu acnee se poate vindeca după 2-3 şedinţe efectuate pe parcursul a câtorva săptămâni. Dacă se fac şedinţe de împrospătare la interval de câteva luni, afecţiunea se poate ţine la distanţă!

Care zone ale corpului se pot trata cu NLite Laser?

Cu NLite Laser se pot trata toate zonele afectate de acnee, cum ar fi de ex.: faţa, gâtul, zona decolteului, spatele şi umerii, etc.

Puteţi scăpa acum de porii dizgraţioşi!

Puteţi să scăpaţi de tratamentul cu medicamente care este scump, are efect temporar şi solicită foarte mult organismul!

Programaţi-vă la o consultaţie!

Lumenis M22

[… proiect pentru studii clinice …]

Cât de importantă este calitatea aparatelor folosite în cadrul tratamentelor?

În clinicile noastre folosim două aparate de top pentru tratamentele efectuate: Quantum şi NLite-V.

Unul dintre principalele motive pentru care ne mândrim este acela că aparatele noastre sunt cele mai performante care există pe piaţă. Un aparat fabricat de o firmă necunoscută, din componente de slabă calitate, nu va obţine niciodată aceleaşi rezultate cu un aparat super-performant, garantat de renumele unei firme prestigioase. Aparatele noastre Quantum şi NLite-V reprezintă ultimele tehnologii din domeniul epilării de lungă durată şi al rejuvenării faciale existente pe piaţă.citeşte tot

Ştim că preţurile practicate în clinicile noastre nu sunt cele mai mici din ţară. Nu putem oferi cele mai mici preţuri în condiţiile în care folosim cele mai costisitoare aparate existente la ora actuală. Există tratamente mai ieftine pe piaţă, însă clienţii nu sunt informaţi suficient în privinţa acestora. În multe cazuri se folosesc aparate care, chiar dacă poartă numele IPL sau laser, sunt departe de a oferi aceleaşi rezultate ca aparatele de top utilizate în clinicile noastre. Şi copiile aparatelor originale au efecte pe moment, dar diferenţa substanţială o constituie durata efectului tratamentelor.

În primul rând, aparatele de slabă calitate nu distrug papila foliculară complet. În timp, aceasta îşi revine, însă slăbită. Din aceasta cauză, papila răspunde tot mai greu tratamentului, chiar dacă acesta este realizat mai apoi cu un aparat performant. Procedurile au cele mai bune rezultate atunci când sunt aplicate unei papile foliculare sănătoase, cu un aparat de calitate. Dacă papila slăbeşte, efectul luminii intens pulsate asupra acesteia este tot mai slab, indiferent de calitatea aparatului folosit. Nu de puţine ori ni s-a întâmplat să facem eforturi substanţiale pentru a repara ceea ce clientul a stricat în cadrul altor tratamente în care nu s-au folosit aparate originale şi de calitate garantată.

Este foarte important ca clienţii să ştie ca numai doctorul dermatolog le poate oferi calitate garantată. Multe saloane de cosmetică se ocupă de epilarea de lungă durată, însă probabilitatea ca aceste saloane să folosească aparate de top (care sunt şi extrem de costisitoare) este foarte scăzută. Garanţia calităţii tratamentului în cabinetul doctorului dermatolog vă este oferită de următoarele:

 • Garanţia utilizării unui aparat de top.
 • Garanţia respectării duratei vieţii lămpilor. O lampă trebuie schimbată la fiecare 10.000 de pulsuri. Rezultatele obţinute în urma utilizării unei lămpi care a depăşit acest număr de pulsuri sunt net inferioare celor care se obţin la utilizarea unei lămpi în stare de funcţionare adecvată. Pe moment, ambele au efect, dar eficienţa tratamentului este diferită.
 • Instruirea personalului care efectuează tratamentul, lucru extrem de important. În orice domeniu există multe diferenţe între un serviciu bun şi unul prost, cu rezultate vizibile.

Tratament Laser Acnee
Acneea este una dintre cele mai întâlnite afecţiuni ale pielii. NLite repară ţesutul afectat!

NLite Laser pentru acnee
Sunteţi afectat de acnee? NLite este singurul laser aprobat de FDA pentru tratarea acesteia!

Hemangiom, leziune vasculară
Hemangiomul este o anomalie vasculară care constă dintr-o aglomerare de vase capilare nou formate și care se prezintă ca o pată roșie-violacee de dimensiuni variate, localizată pe mâini, pe față, etc.

Epilare definitivă cu IPL
Epilarea reprezintă îndepărtarea părului de pe corp sau de pe față (smulgându-l sau distrugându-l cu ajutorul luminii IPL, al laserului sau al substanțelor depilatoare), în scop igienic sau estetic.

Aparatul laser NLite – o solutie ultraperformanta pentru multiple afectiuni
Cu o tehnologie modernă si foarte performantă, aparatul laser NLite este folosit la tratarea acneei, regenerarea pielii sau tratamentul ridurilor.

Aparatul Lumenis Quantum IPL – o tehnologie superioară
Aparatul cu lumină intens pulsată pentru tratamente Lumenis Quantum IPL este ultima tehnologie în materie de epilare definitivă şi regenerarea pielii.

Tratamente IPL – Contact
Doriţi mai multe informaţii? Sau poate o programare pentru serviciile noastre? Contactati-ne!

Contact

Cu ajutorul formularului de mai jos ne puteţi contacta pentru a afla mai multe informaţii despre conţinutul site-ului, despre serviciile noastre sau pur şi simplu pentru a ne da orice feedback consideraţi dumneavoastră oportun.

Continuând să navigaţi pe site-ul nostru sunteţi de acord cu faptul că acesta foloseşte cookie-uri. > mai multe informaţii

Setările acestui site sunt configurate să accepte cookie-uri, pentru afişarea corectă a elementelor din pagini. Prin acceptarea utilizării cookie-urilor sunteţi de acord cu aceasta.

Închide